När det är dags att göra om hemma i något av de olika rummen kan det vara bra att komma ihåg att små inredningsdetaljer kan skapa en förändring. Att göra om hemma behöver inte kosta mycket. Det finns många små inredningsdetaljer som kan skapa en ny och återupplivad känsla i hemmet.

En väldigt smidig och bra inredningsdetalj är ramar. Med några snygga ramar kan man piffa till och snygga upp ett rum på ett enkelt sätt.

Ramar är en inredningsdetalj som inte kostar mycket att införskaffa och som även går att återanvända sig av. De har även många användningsområden.

Är man trött på de ramar man redan har kan man väldigt enkelt fräscha upp och göra om de. På detta sätt kan man använda sig av det man redan har och behöver inte heller göra några större inköp. Och lite pyssel är alltid något kul.

Det gäller att låta kreativiteten flöda. Med hjälp av lite färg, stenar, snäckor, glitter eller paljetter kan man ge den gamla ramen ett nytt liv igen. Den blir snygg och användbar.

Detta är ett väldigt billigt och bra alternativ när man inte vill spendera så mycket pengar men ändå vill skapa en förändring hemma.

Många gånger räcker det också med att endast måla om ramen eller ramarna i en annan färg.

Det finns många fina sprayfärger man kan använda sig av och med en sprayfärg blir det också enklare att jobba.

Känner man sig lite extra kreativ kan man även skapa alldeles egna ramar från grunden. Det tar inte så lång tid och är ganska enkelt att göra. Redskapen kostar inte mycket och finns att köpa i hobby butiker.